Hem Personlig Utveckling/ Självutveckling Gör De Små Sakerna Rätt

Gör De Små Sakerna Rätt [Ökad Motivation]

När man ger sig på ett nytt projekt, en ny utmaning eller ger ut för att realisera sina drömmar – så möts man alltid av motstånd. Speciellt i början. Grejen är den, att det är oftast i början det är som svårast. Innan man kommit i rörelse.

Momentum – Det Blir Enklare

Tänk dig att du ska snurra på ett tungt hjul. Först får du ta i så du nästan spricker: hjulet får lite fart, du tar nya tag och får rotation på det stora klumpiga hjulet – du fortsätter och fortsätter – nu efter ett tag till din förvåning, så är det inte tungt längre, du har knuffat så dant på hjulet att det snurrar av sig självt. Den egna rörelseenergin håller hjulet i rörelse.

reklamannons

Precis så fungerar det i livet; vad vi än ger oss in i, så kommer vi ibland sakna motivation, tro och ork – men om vi försöker, och gör de små sakerna, sakta men säkert bygger upp rörelse, så ska vi snart se att saker blir enklare och enklare – med tiden så sköter det sig nästan av sig självt.

reklamannons

Detta är lika sant för personen som kämpar för att gå ner i vikt; eller den nybliven mamma som kämpar för att lära sig allt som krävs av en förälder; för författaren som saknar inspiration eller studenten som kämpar med läxan – försöker man i liten skala, så kommer det så småningom bli enklare – det gäller att ta det första steget, även om det bara är ett litet sådant.

Gör De Små  Sakerna Rätt, Så Blir Det Lätt

När vi skjuter på de små sakerna, då efter ett tag så är det inte uppgiften i säg som är energikrävande – utan den mentala barriären som man måste ta sig igenom. Framgång i alla sorts åtagande, ligger inte i att känna till hela processen och förstå sig på varje moment – nej, det ligger i att göra varje liten sak man står framför,  så rätt och bra som man möjligtvis kan. Så stirra dig inte blind på det långsiktiga målet, blicka mot det – men arbeta på de små sakerna, så hamnar du i rörelse.

reklamannons


Om du fann inlägget intressant så får du gärna dela det vidare. Du kan hålla dig uppdaterad och få tillgång till mer inspirerande och matnyttig information, genom att skriva in dig i nyhetsbrevet.

All framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson. 

reklamannons

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Var snäll och skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Jag Är Social

57,767FansGilla
18,686FöljareFölj
272PrenumeranterPrenumerera
Karma, Attraktionslagen, förändring, medvetenhet, närvaro, medveten närvaro, personlig utveckling, självutveckling, prestation, motivation, inspiration,

Det Man Sår Får Man Skörda – Att Skapa Bra Karma

0
Jag är sååå jäkla tacksam över att få göra det jag gör. Så fett! Att få göra något jag finner intressant, verkligen uppskattar -...