Hem Livsstil Det Är Möjligt

Det Är Möjligt

Mycket sägs vara omöjligt, enligt många personer. – ”Nej, det går inte”, ”det är omöjligt”, ”jag kan inte”, ”tänkte om du misslyckas?” Det är ett sätt att se på saken – vi skulle mycket väl kunna misslyckas i våra åtaganden. Men tänk om vi inte gör det då. . . tänk om vi faktiskt lyckas?

Han Som Lyckades

Är du bekant med Roger Bannister och det hans namn representerar? Innan 1954 så hade ingen sprungit det man kallar drömmilen under fyra minuter. Vilket är ett lopp på exakt 1 609,344 m. Men år 1954 den 6 maj så bröt Roger den trenden. Innan dess så var det sagt att det var omöjligt att springa en sådan sträcka under fyra minuter, det var sagt att det var fysiskt omöjligt för den mänskliga kroppen att åstadkomma det. Men där kom Roger och förändrade allt.

Så fort Roger hade visat att det faktiskt var möjligt, så strömmade det in andra människor som också lyckades springa loppet under fyra minuter. Vad som krävdes var att någon kom och satt ribban för de andra, han visade andra att det var möjligt, och nu har tusentals sprungit loppet under fyra minuter och nya rekord har sats. I nuläget så ligger rekordet på 3.43 minuter.

reklamannons

Möjligheter, möjligt, tänk stort, inställning, attityd, framgång, personlig framgång, självutveckling, utveckling, personlig utveckling.

 

[tweet]”Inget är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.” – Winston Churchill[/tweet]

Saker är oftast inte så omöjliga som vi får dem att låta. Det krävs ibland bara att någon visar motsatsen – sedan finns det motiv för andra att ge det ett försök. Så implementera ordet Möjligt i ditt sinne, försök att alltid utgå från att saker faktiskt är möjliga – vem du än är och hur saker än ser ut. Folk har åstadkommit otroliga saker förut, och vi förvånar oss själva gång på gång när vi går utöver det ”normala” och övervinner det ”omöjliga”. Plocka fram din ordbok och klipp (skär) ut ordet omöjligt, saker är sällan så omöjliga som vi får dem att låta! Lycka till!

-reklamannons-


Gillade du det du läste? Dela då gärna med dig till en vän. Det vore superskoj att läsa en kommentar från dig här nedanför. Om du vill hålla dig uppdaterade, och få tillgång till mer inspirerande information, skriv då in dig på mitt nyhetsbrev här på sidan.

All Kärlek, lycka och framgång.
Vi ses snart igen,
Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,289FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Tankar, mindset, hälsa, självutveckling, personlig utveckling, framgång, positivt tänkande, depression, tankar, livet, beteendeförändring, vanor, rutiner.

Du Blir Vad Du Tänker – Konsten Att Lyckas

0
Tänk om du kunde leva dina drömmar, vara i din bästa hälsa och var din absolut bästa version av dig själv. Tänk om det...