Hem Livsstil En Vision För En Vackrare Framtid

En Vision För En Vackrare Framtid

Vad gör du om fem till tio år, eller, vad gör du nästa veckan? Många har inte en aning. Man tar en dag i taget, i en negativ mening – och hoppas på att vara tursam och stöta på en vackrare morgondag. Vilket ibland sker, och i vissa fall inte. Så hur skapar man den där klarheten för sig själv?

Var Beslutsam – Vad Vill Du?

Många har som sagt inte direkt järnkoll på vad de vill åstadkomma i livet, inte heller vad de står för och tror på. Och i en sådan sits så saknar man riktning och vägledning, man förs dit vindarna för en. Så upp med seglet och ta ut riktningen.

Välj Ut En Riktning

Här kommen vikten av en vision in i bilden. Vissa, inklusive mig själv, kan finna det frustrerande att finslipa ner allt i minsta detalj – det kan vara enklare att se saker i en storhetsbild. Det är just det vad en vision är – en bild av en önskad framtid, ett möjligt scenario värt att sträva efter – som förhoppningsvis är formad utefter ens önskningar och värderingar.

reklamannons

I min vision, så ser jag mig bland annat inspirera människor (dig), med informativa texter och videoklipp, som berikar läsarens/tittarens upplevelse på ett eller annat sätt. Det är min vägvisare varje morgon när jag vaknar. En vision, fungerar som en önskad ”ungefärlig destination”, något att blicka mot – men den visar inte en detaljerad plan för hur du tar dig dit – det har du mål till. Men som jag sa innan, mål kan vara besvärliga. För konkreta. För strikta – tråkiga.

Video: Visionen Belyser Vägen

https://www.youtube.com/watch?v=h9suB31hncA

(Prenumerera gärna på YouTube-kanalen för inspiration och tips för en simplare vardag.)

Bryr du dig ens?

Ens vision borde alltid ha sitt fundament uppbyggt med värderingar. För man kommer aldrig hålla sig till en sak, om man inte värdesätter saken. Vad är värdefullt då? Nå, det är upp till dig att avgöra. Att spela nyckelharpa kan vara viktigt för dig. För någon annan så är andras människor lycka en central punkt i livet. För somliga så är det dans eller kanske datorspel. Ingens prioriteringar är mer viktiga än någon annans.

Man borde reflektera över alla dessa saker som man värdersätter, och föra in mer sådant i sitt liv. Det man arbetar för i livet, borde tända gnistan inom en. Så när man blickar framåt så borde man göra det mot ett ändamål, som man glatt kan vandra mot, i motvind och medvind – för man ser det som viktigt och åtråvärt.

-reklamannons-

För det är meningen att livet ska vara roligt och lekfullt – och det blir det när man gör sådant som hjärtat brinner för. En vacker vision kan hålla en på rätt spår i livet; få en att ståndaktigt arbeta för sådant man tror på. Så vad är din vision?


Du kan hålla dig uppdaterad och få tillgång till fler tips och mer inspiration genom att ansluta dig till mitt nyhetsbrev.

All framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,287FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Mening, syfte, framgång, lycka, välmående, hälsa, glädje, framgång, personlig framgång, förändring, personlig förändring, utveckling, personlig utveckling, mående, humör, attityd, målsättning.

Att Hitta Ett Värdigt Syfte

0
Klockan är runt fyra, och vi står på baksidan av konditoriet i Köpingsvik. Där stod vi vissa tidiga morgnar för att äta de godaste och...