Hem Inspiration Ett Nytt År - Ett Magiskt 2018

Ett Nytt År – Ett Magiskt 2018

Hej! Maxat, då är det snart ett nytt år om bara några få timmar. Wihue, nya utmaningar och äventyr! Hoppas du haft ett schysst år, med många minnesvärda upplevelser. Du kanske också mött en och annan utmaning, som förhoppningsvis gjorde dig starkare inför det kommande året. Mitt år blev inte riktigt, eller, ganska långt ifrån vad jag tänkt mig. Men tittar jag tillbaka idag, så finns det väldigt mycket att lära sig. Är det likadant för dig?

Tack för i år!

Är otroligt glad över att bedriva Ett Positivt Sinne, kommunicera och nå ut till alla er fantastiska människor! Det är grymt! Tacksam att mitt intresse, möts av så många med uppskattning. Facebook nåde hela 25 000, typ, igår eller något. Kul! Det kommande året så fortsätter vi lyfta upp varandra, vara våra bästa själv, och göra det bästa av året. Ser till att skapa en ljus tillvaro för oss själva, och människorna omkring oss. Ordnar till ett lättsamt och roligt år. Förhoppningsvis kan mitt arbete vara ett stöd under din resa.

Att lyssna till hjärtat och dräpa drakar

Har börjat lyssna på en samling intervjuer med Jospeh Campbell igen (för typ tusendegången). Jag vill inbjuda dig till att följa Josephs råd – bejaka din lycka.  Lyssna till din inre gpsLivet är alldeles för kort för  att göra något annat. En annan sak Joseph pratade om, var att dräpa sina drakar. Med det menade han att utmana sina rädslor, idéer och knasiga identifikationer. Som, ”jag kan inte [drömmen/önskningen]. . , för att. . [ursäkten]” Du vet, sådan där dumma saker som sällan stämmer.

reklamannons

Jag ska försöka utmana mig själv i år, ”dräpa drakar”. Göra fler saker som får mitt hjärta att vibrera. Hänger du på!? Hoppas det. Några av er vet att jag hamnade i lite trubbel i år, men vill säga det att min hälsa är mycket, mycket bättre nu, och det går åt rätt håll. Kanske skriver mer om det, när saker är mer definitiva. Lite naivt kanske, men tror jag att jag behövde gå igenom en lite jobbig period, för att komma ut starkare. Är ofantligt tacksam över det support jag fått av er under året, väldigt tacksam! Tack hörrni!

Lämna det gamla där det hör hemma

Vi är dynamiska och starka människor. Min utmaningar, är att dundra in i det nya året, med lätta fötter. För det är ju ett helt nytt år, så det finns inte någon anledning att dra med sig gammalt bråte och begränsningar in i nya tider. Använda inte gamla utdaterade referenser. Något som hindrar oss när vi ger oss på utmaningar, är att vi ibland håller kvar i en gammal historia om oss själva. Vi har en idé om vad vi kan och inte kan, och så vidare. Så, tänk stort.

För att maximera 2018, och göra det till ett grymt fint år, så kan man behöva släppa taget om idéer om vad man kan och inte kan. Idéer om ”vem man är”. Vi är ganska så elastiska som personer, dynamiska. Vi kan mer än vi anar. Så gör det du vill göra, och var den du vill vara. Nya tider, kräver en ny version av oss. Vi kan inte ta med oss gårdagen när vi vandrar mot morgondagen, möta nuet, och förvänta oss att se annorlunda resultat.

Nya chanser – fall framåt

Ett tänkvärt stycke från ett tidigare nyårsinlägg: Ikväll är den stora dagen. Folk ger sig därefter på nya utmaningar och mål. Vissa kommer misslyckas, vi kommer råka klanta till det någon gång på vägen – kom då ihåg att året bjuder oss på 365 dagar, varje dag är en del av resan. Så hoppa på hästen igen och fortsätt resan. En tillfällig förlust är inte hela värden; det är bara att fortsätta igen där man slutade. Varje dag kan vara början på något nytt. När som helst så kan vi justera vår riktning och vandra mot nya destinationer.

-reklamannons-

Ett Magiskt 2018

Önskar dig ett fantastiskt år, som genomsyras av glädje, optimal hälsa, en jäkla massa roligheter och kärlek. Med ansträngning, en nypa envishet, och ihärdighet – så är jag övertygad om att du kommer göra det här till ett magiskt år. All kärlek, lycka och frihet.

PS: Håll mig uppdaterad!

Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,280FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Humör, Promenader, Hälsa, Välbefinnande, Lycka, välmående, Ett Positivt Sinne, Framgång, Personlig Utveckling, Självutveckling, Inspiration, Motivation, Träning, Mening, Syfte.

4 Principer För Ett Gott Humör Och Långt Liv

0
Rätta till tänket Tänk dig att Erik och Nina vandrar ner till parken med sina barn. Erik är en aning tjurig, han hade en dålig start...