Hem Livsstil Ett Nytt år - Ett Vackert 2017

Ett Nytt år – Ett Vackert 2017

Snart är det Söndag och vi befinner oss i ett nytt år, 2017 står vid vår dörr och väntar på att ta sig in. Jag hoppas du haft ett riktigt grymt år, och om det inte riktigt varit det, så hoppas jag att det åtminstone var väldigt lärorikt – så det nu bara kan bli bättre.

Tack Kära Läsare

Förra året då jag skrev ett ”nyårsbrev” till er, då var vi en 2000 + som följde Ett Positivt Sinne, nu är vi snart 11 000. Det är galet roligt att få skriva och nå ut till så många av er, och att sidan växer så mycket – att bilderna, texterna, videoklippen och inläggen når ut till så många – det har jag dig att tacka för! Så tack snälla! Jag är evigt tacksam.

Bejaka din lycka

Förhoppningsvis så leder inte det jag gör till bara flyktiga känslor och tillfällig inspiration, utan min önskan är att du faktiskt får med dig något – verktyg, tankefrön och kunskap som du kan applicera och dra nytta av i vardagen.

reklamannons

Vad jag går igång på, brinner för,  är att inspirera människor. Hjälpa folk leva lyckligt, och prata om en massa tokigheter, som jag tror kan expandera vårt medvetande och öka vårt välbefinnande, likaså älskar jag kreativt skapande  – därför ska jag fortsätta på det spåret under 2017. Lära mig mer – konsumera mindre information, producera mer.

Ett övervägande: bejaka dina kreativa drifter, din lycka – lek ut dina intressen i den mån du kan. Vi alla kan inte göra allt, men vi kan alltid börja någonstans. I ett litet hörn kanske, och se vart det leder oss.

Bejaka din lycka så kommer universum öppna dörrar där det endast fanns väggar.” – Joseph Cambell

Att finna mening i livet

En vän till mig hade funderat, hon var bekymrad. Hon funderade på om livet blott handlade om att utföra vardagliga sysslorna på ett monotont sätt, studera och jobba – utan något större syfte. Och det är fantastiskt bra att ha hon hade sådana tankar, för hon är ung. De flesta får sådana tankar i medelåldern – då krisen uppstår.

Givetvis handlar livet om mer – vi är meningsskapande människor, och vi borde göra mer av det som upplevs som meningsfullt och roligt, för oss personligen – oavsett hur knasigt det än må se ut it andras ögon. Det är vårt liv, vår mening.  Oavsett om det är att måla, baka, rappa eller driva ett företag, så borde man göra mer av det – i den mån man kan.

En bok man bara måste läsa: Livet Måste Ha Mening (Affiliate) 

”Du behöver inte vara bra för att starta, men du måste starta för att bli bra.” – Zig Zagler[

Detta är något du alltid kommer höra eka på Ett Positivt Sinne  – Gör Mer Av Det Som Gör Dig Lycklig. Så det är min uppmaning till dig – gör mer av det som är hjärtat kärt.

-reklamannons-

Bada i tacksamhet

Innan vi ger oss in i det nya året, och bombarderar vår Att-Göra-Lista (Vill-Göra-Lista) med saker, låt oss stanna upp och vara tacksamma för det vi fått uppleva. Nu är det dags att reflektera över allt som gått bra, och vilka läxor vi lärt oss. Det kommer komma fler inlägg inom den kommande framtiden om saker som kan vara hjälpande då vi ger oss in i 2017. Ha en välsignad fortsättning, och allt gott i framtiden!

Förra årets nyårsbrev: Ett Nytt År Det finns ett flertal guldkorn som man kan tillämpa även under 2017.


Tjabba! Dela gärna inlägget vidare till en vän, och lämna en kommentar så chattar vi lite här nedanför! Du kan enkelt hålla dig uppdaterad och få tillgång till mer inspiration och fler tips genom att ansluta dig till nyhetsbrevet.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,721FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Ett Positivt sinne, vanor, hälsa, rutiner, beroende, personlig utveckling, personlig framgång, självutveckling, framgång.

Konsten Att Motstå Dåliga Vanor – Minimera Motståndet

0
Hur stark man än är som person, så bär vi alla på en och annan dålig vana. Vissa kanske vi inte ens är riktigt medvetna...