Hem Filosofi Från "Katastroftänk" Till "Framgångstänk"

Från ”Katastroftänk” Till ”Framgångstänk”

Framgångstänk

Den största delen av vår ”framgång” i livet styrs av vår psykologi – vårt tankesätt. Hur väl man organiserar och använder sina tankar, kommer ha en kolossal påverkan i ens liv. Det är en tankegrej: ser vi lösningarna runt omkring oss? Tänker vi på de vackra tingen som får oss att må bra? Letar vi efter möjligheterna? Uppskattar vi människorna i vår omgivning? Uppmärksammar vi sakerna som går bra? Allt detta är har en påverkan i hur väl i presterar i olika situationer, och hur väl vi mår.

Det man fokuserar på växer.

Tacksamhet Som Fokus

Om vi fokuserar på alla de goda tingen i livet, utan att naivt blunda för problem och dåliga saker – så kommer vi uppleva en mer givande tillvaro. Tacksamhet är ett fantastiskt fokus – en bra lins att se på världen igenom. Själv brukar jag starta morgontimmen med att tänka på saker som jag är tacksam för, likaså saker som jag vill åstadkomma och få gjort under dagen. Startar man med ett ”framgångstänkt” så leder saker ofta till en bättre utgång. Vaknar man bitter, på ”fel sida av sängen”, så är det ofta åt det hållet dagen vecklar ut sig.

Från ”Katastroftänk” Till ”Vad Går Bra?”

Prenumerera på YouTube-kanalen här: Ett Positivt Sinne

annons

Jag är otroligt tacksam och glad att få bedriva Ett Positivt Sinne nå ut till alla er och få kontakt med så många fantastiska människor. Vad är du tacksam för? Lämna gärna en kommentar här nedanför eller på Facebook.

annons

annons


Hoppas du fann inlägget intressant. Du går gärna dela det vidare till en vän. Vill du hålla dig uppdaterad och få tillgång till inspirerande information ,och olika tips och trix som kan vara behjälpligt under din resa, så kan du skriva in dig på nyhetsbrevet.

All framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Jag Är Social

36,490FansGilla
13,066FöljareFölj
228PrenumeranterPrenumerera
Motivation, Inspiration, Förändring, Personlig Utveckling, självkänsla, självförtroende, välbefinnande, livsstil, positiva vibbar, Ett Positivt Sinne.

Att Möta Tuffa Omständigheter – Hjältens Resa

Alla människor möter på tuffa omständigheter, någon gång under livet. När man möter tuffa omständigheter,  så är frågan om man ska låta sig själv...