Hem Hälsa Gör Det Som Får Dig Att Må Bra - För Din Egen...

Gör Det Som Får Dig Att Må Bra – För Din Egen Skull

Till det nya året, så hör det till att man ger sig på några nya hälsomål, och andra utmaningar med avsikt att leva ett grymt roligt, rikt och meningsfullt liv. Men ibland ger vi oss på saker av fel anledningar – som då vi försöker gå ner i vikt och skaffa ”den perfekta kroppen”, bara för att det är ett ideal som målats upp som attraktivt och trendigt i någon tidning.

Gör man det för andras skull, så är det svårare att lyckas med sina utmaningar, mål och drömmar. Men gör man något för man verkligen vill det, och älskar det – då har man oddsen på sin sida.

Gör Det Som Får Dig Att Må Bra

Din inre glädje, är en stark drivkraft. Som sagt, det här med träning och hälsa är något många av oss ger oss ann. Min inbjudan – om du vill börja träna, ändra om kosten, eller va du nu vill pyssla med – är att göra det för din egen skulle. För att du älskar dig själv, och din kropp, och vill ge dig själv grymma förutsättningar. Träna för att skapa ett ”tempel” där du frodas och mår bra, som kan hjälpa dig med allt du vill göra.

Det är viktigare att må bra på insidan, än att få det att se bra ut på utsidan.

Vi har lite knasiga ideal i samhället, när det kommer till hälsa och träning. Många unga tjejer bantar och har sig för att se ut som någon supermodell, och så vidare. Grejen är den, det är sexigt när en person är trygg i sitt eget skinn – självkänsla är attraktivt. Och självkänsla är ett inre arbete.

Gör det du vill och älskar att göra

Det är sååå mycket enklare att lyckas med något, om man känner sig dragen till saken. I stället för att släpa sig framåt, så får man en liten knuff framåt. Om man verkligen diggar det man gör, och om man gör något av rätt anledningar, för att man innerligt vill göra saken i fråga, för sin egen skull så blir det mycket enklare.

Om du älskar det du gör, och strävar efter – så kommer du inte ge upp när du möter motgång.

Möjligen kan man göra saker för andra, men för att förbli motiverad och inspirerad – så är det viktigt att det är viktigtnågot man värderar. Då håller man ut mycket längre. När man möter på motstånd, motgångar – så håller man ut längre, man kämpar på hårdare, och man härdar ut mer – för det är värt det. Ger man sig ann saker för någon annans skull, eller av andra ogenomtänkta anledningar, ytligheter – så blir det jobbigare och tråkigare.

annons

annons

Var en lysande stjärna i ditt eget liv

När vi mår bra i oss själva, så strålar vi och lyser upp andras tillvaro också. Så fråga dig själv vad som får dig att skina, som tänder gnistan inom dig – gör sedan mer av det. Så kommer du skina som en jäkla sol. Gör saker för att du förtjänar att må bra, inte av andra dumma anledningar. Lycka till! 🙂


Om du gillade inlägget så passa det vidare till en homie. Du kan lämna en kommentar här nedanför! Vill hålla dig uppdaterad och få tillgång till fler upplyftande meddelanden, så kan du ansluta dig till mitt nyhetsbrev.

annons

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Var snäll och skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

annons

Jag Är Social

56,394FansGilla
18,233FöljareFölj
271PrenumeranterPrenumerera

Ge Det Tid – Väx Som Bambuträdet

Att kämpa på, dag in och dag ut, utan att se några resultat - det kan kännas jäkligt! Man gör allt man kan, men man ser...