Hem Livsstil Konsten Att Starta En Fenomenal Dag - Fokus

Konsten Att Starta En Fenomenal Dag – Fokus

Okej, så vi kan inte styra allt som händer under en dag. Vi kan inte helt kontrollera vilka människor vi kommer stöta på, vilket humör de kommer vara på – inte heller hur trafiken eller vädret är. Men, vi har väldigt stor kontroll över vår subjektiva inställning till dagen. Man kan göra mycket för att ge färg åt sin dag.

Starta Dagen Med Intention Och Fokus

Som folk säger, så ”vaknar somliga på fel sida ibland”. Personen vaknar upp ur en vrickad dröm, fått för lite sömn och jämrar sig över tillvaron, sen är det som om Universum säger – du bad om det, och allt blir bara värre och värre. På samma sätt så kan man säkerställa, så att man med väldigt stor sannolikhet möter en bra dag – eller gör det till en bra dag, genom att vara väldigt avsiktlig med vad man vill.

Dramat kan vänta

Såvida du inte klickar in dig på Facebook för att kika på inspirerande bilder och texter på Ett Positivt Sinne, så kan medias överflödiga informationsflöde vänta en stund. (Skämt åsido.) Prioritera dig själv först och främst. Vad vill du få ut av dagen? Vad vill du se blomma?

reklamannons

Skräckinjagande nyheter, dramatik och andras agenda kan vänta i några få minuter. Se över din egen agenda först. Den enda anledningen att jag kikar in på sociala medier på morgonen, är för att se över vad ni läsare har styrt med, och eventuellt publicera något material – bortsett från det så får andras statusar vänta.

[tweet]Gör man rätt saker, speciellt under morgontimmen, så sker oftast rätt saker.[/tweet]

En Bra Grund För Dagen

Vår dag styrs till stor del av våra vanor, inpräntade rutiner. Många är vi omedvetna om. Så välj avsiktligt rutiner som för dig mot en givande riktning.

Som jag sa i videon ovan, så brukar jag bland annat starta dagen med att stretcha lite, och meditera. Det är min ”morgonritual”. Därefter är jag lugn, sansad och klar – en bra start på dagen. Jag ser också till att äta en stadig frukost. Kanske till och med lite mörk choklad. (Psst, vår hemlis.)

En YouTube Video:Konsten Att Starta Dagen Med Kraft

-reklamannons-

Fokus och Intention

Så, var avsiktlig med vad du fokuserar på under morgonen, och viken intention du startar dagen med. En person kan rulla sig ur sängen med fokus på hur eländig gårdagen var, en annan kan slänga sig upp med intentionen att skapa något bättre – något vackrare, än det som varit. Vi alla lever i samma värld, men vi lever också i skilda världar, som vi bygger upp med vår uppmärksamhet.

[tweet]En person ser en vacker ros; en annan ser taggar och snår – samma verklighet, olika uppfattningar. [/tweet]


Om du gillade det du läste så dela gärna vidare till en vän. För att hålla dig uppdaterad så kan du skriva in dig på nyhetsbrevet, få kan du ta del av mer inspirerande och upplyftande information.

Framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,287FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Motivation, Inspiration, Förändring, Personlig Utveckling, självkänsla, självförtroende, välbefinnande, livsstil, positiva vibbar, Ett Positivt Sinne.

Att Möta Tuffa Omständigheter – Hjältens Resa

0
Alla människor möter på tuffa omständigheter, någon gång under livet. När man möter tuffa omständigheter,  så är frågan om man ska låta sig själv...