Hem Livsstil Morgonrutin för en bättre dag

Morgonrutin för en bättre dag

Morgonrutin – En kopp tacksamhet

Många behöver en kopp kaffe på morgonen. Eller vissa kanske gör som mig, äter en bit choklad och möjligtvis dricker en kopp grönt te. Men, jag skulle tro att en ”kopp tacksamhet” gör oss nog som mest nytta.

Du vet, innan tankemaskinen fått snurr, och man börjat pladdra om alla möjliga saker, så kan man göra sig påmind om hur fantastiskt det är att vakna upp till en ny dag, och hur mycket fint vi faktiskt vaknade upp till. Svälja det faktum att dagen är en gåva. För det är lätt att glömma det, och låta allt annat i ens vardag välla över och beslagta ens uppmärksamhet.

annons

Wow-faktorn

Holly molly liksom, du vaknande idag! Alla fick inte förmånen att göra det, och det är inte ett deprimerande påstående. Utan det kastar ljus på att du är här, och att livet är skört – liv slocknar titt som tätt. Och här är du och jag, med oändliga möjligheter.  Tror det är något värt att göra sig medveten om ibland – och den medvetenheten ger upphov till lycka och liv till ett mer dynamiskt mindset. Tiden och livet får ett helt annat värde.

annons

Morgonrutin: Svälj faktumet, den ultimat sanning, att livet är en fin gåva, även om om man inte alltid kan se det så. 

Börja Morgonen Så Här För Ökat Välbefinnande

Läs Mer: Tacksamhetsburken – Mål, minnen, drömmar och ljuvligheter.

annons

Tre frågeställningar för en bättre dag:

annons

  1. Vad/vem är jag tacksam för/över idag?
  2. Vad vill & Behöver jag göra idag?
  3. Vem vill jag vara idag? På riktigt, du kan vara vem du vill vara! Du vet, vi kan till och med byta kön och ha oss nu för tiden. Var ditt bästa själv, ditt autentiska själv – var du. 😉

Dela gärna med dig i en kommentar här nedanför vad du är tacksam över. Du har säkert en vän som vill läsa det här inlägget, så dela med dig vetja. Du kan enkelt hålla dig uppdaterad, och få tillgång till fler tipp och mer inspiration genom att ansluta dig till mitt nyhetsbrev.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Var snäll och skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Jag Är Social

56,394FansGilla
18,233FöljareFölj
271PrenumeranterPrenumerera
Krav, hälsa, välbefinnande, fokus, lycka, välmående, målsättning, nyårslöften, framgång, självutveckling, personlig utveckling, tacksamhet, glädje, depression, personlig framgång, ledarskap.

Sänk Kraven Och Lägg Fokus På Rätt Saker

Vad Vill Du Göra? En stor mängd människor sätter årliga nyårslöften, många dominerar och uppfyller några av dem, andra lyckas sämre. En sak är säker...
Förändring, förändra allt, Inspiration, motivation, framsteg, självkänsla, självförtroende, mål, målsättning, glädje, depression, vision, värderingar, välbefinnande, positivavibbar, ett positivt sinne

Nya Val Kan Förändra Allt