Hem Inspiration Nya Val Kan Förändra Allt

Nya Val Kan Förändra Allt

Inlägget innehåller annonslänkar från Bokus*

Snart vankas det ett helt nytt år! Hoppas du har haft ett fantastiskt år, om inte, så får vi alla nya chanser. Varje år, månad , vecka och dag – bjuder oss på ofantliga möjligheter. Nya chanser, att ändra om eller göra om.

Transformation och förändring ske över en dag. Som för alkoholisten i som i total frustration kanaliserar sina energier och säger, nej, och tar ett emotionellt laddat beslut som ändrar dennes liv för evigt – sätter personen i en helt ny kurs. Eller bruden som är trött på ruttna killar, och att bli behandlad som skit, som tar ett beslutet att värdesätta sig själv mer, sätta upp en högre standard för sig själv – och från den stunden inte ta skit. Eller person som är trött på att vara trött, och tar ett radikalt val som förändrar allt.

reklamannons

Några nya beslut & mål kan förändra allt

Det ligger en kraft i att ta val, inte veliga vaga beslut – utan verkligen bestämma sig för något med övertygelse. Förändring sker, så fort vi tar ett val, och agerar på det valet.  Ingen människa är fast i det förflutna, det finns inga kedjor som håller oss bundna till ett visst liv, en viss situation. Men förändring sker sällan automatiskt. Gud kommer inte helt plötsligt ge någon sin nåd, och vips så är allt solsken och regnbågar, där änglar kastar saker på dig som du önskar dig.

Vi kan inte påverka, kontrollera och förändra allt – men det vi kan påverka, det gör allt skillnad.

Men om man tar det där valet, så kan man förändra ofantligt mycket i ens valda område – under en vecka, en månad, ett år eller tre. Vi underskattar vad vi kan åstadkomma i det långa loppet. Det är lätt att fångas upp i det som är, och säga till sig själv – ”det är som det är”. Visserligen så är det bra med acceptans, att på ett fundamentalt sätt inte neka den verklighet man står framför, acceptera det ögonblick man står framför – men det betyder inte att det nödvändigtvis måste vara så.

Intressanta sponsrade böcker: 

Hur vill du att ditt 2018 ska se ut?

Har du några mål, eller – valda intentioner, för 2018? Oavsett så är min inbjudan: Underskatta inte dig själv och din förmåga. När man går till havet för att hämta vatten, så kan man ta med sig en liten sked, bytta, eller en stor hink – beroende på ens preferenser och önskningar. I livet kan vi lyckas med väldigt mycket – om vi vill. Ofta så vill vi hellre titta på Netflix, Paradise Hotell, pilla navelludd eller dylikt. Men, om vi vill – så är det bara för oss att fånga möjligheterna.

-reklamannons-

Förändra och förbättra det du kan, lär dig acceptera resten.

Ger vi oss ann våra svårigheter, med intention och beslutsamhet, så finns en chans att vi kan lyckas övervinna dem. Vill vi nå ett visst mål, så kan vi säkerligen det. Tillämpat fokus och ansträngning, under tid – ger resultat.  Men det börjar med en intention, och tro i vårt förmåga, som initierar oss till handling. Så tro på dig själv, och förvänta dig det bästa. Jag hejar på dig.


Kul att du läste inlägget. Uppmuntra gärna en vän och dela det vidare. Vill du ha support och få tillgång till mer vardagsinspiration, och fler livsstilstips?

Då kan du ansluta dig till mitt nyhetsbrev. Dela gärna med dig av en kommentar här nedanför, så chattar vi lite.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,280FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Lotus, omständigheter, ett positivt sinne, albin karlsson, personlig framgång, personlig utveckling, hälsa, välmående, självutveckling, välbefinnande

Att Växa Ur Livets Omständigheter

0
En av världens vackraste blommor anses vara lotusblomman - en blomma som är lik näckrosen, även fast att dem inte är släkt. Lotusen är speciellt prisad i...