Hem Hälsa Stanna Upp Och Prioritera Dig Själv

Stanna Upp Och Prioritera Dig Själv

Under ett dygn blir vi alla givna 1440 minuter. Ingen får mer eller mindre. Dealen är sådan, ingen är mer privilegierad än någon annan. Så hur vi använder alla dessa minuter, kommer vara avgörande när det kommer till vårt välmående och vår framgång i livet.

Prioritera Din Tid Väl

Åtminstone en liten bråkdel av alla dessa 1440 minuter borde vara helt urkarvade för dig. Dig och ingen annan. Men vi ger oss själva sällan den där värdefulla tiden, där vi ägnar oss åt rekreation och sådant som gynnar oss. Många gånger så är vi för upptagna med att tillfredsställa alla andra runt omkring oss. Men då man arbetar på att göra andra tillfreds, så är det lätt att man glömmer sig själv.

reklamannons

Placera Dig Själv I Centrum För En Stund

Glöm inte bort dig själv, låt inte dina 1440 minuter rinna ut i sanden. När har du tid för dig själv, där du gör saker som gynnar dig och får dig att frodas? Ger du dig själv de där kvalitetsminuterna, och prioritera dig själv för en stund – så kan du i sin tur prioritera andra på ett bättre sätt. Det är att vara altruistisk i det långa loppet.

Det spelar ingen roll om du har barn, karl eller andra saker som kräver tid, uppmärksamhet och energi av dig – spenderar du inte tid med dig själva, och tar du inte hand om dig själv – så kan du inte ta hand om någon annan i längden.

Ett övervägande: Hitta ett bra tillfälle, där du kontinuerligt kan karva ut tid för dig själv. Kanske direkt efter skolan? Eller då barnen somnat? Eller, varför inte dra med vänner och familj, och göra något som förbättrar allas välmående och hälsa. Några få minuter kan vara allt som behövs för att lägga en stark grund för dagen, eller morgondagen. Du är en viktig spelare i både ditt eget och andras liv, så prioritera dig själv – se vikten av dig själv. Ge dig själv den tid och energi du behöver för att frodas och må optimalt. 

-reklamannons-


Gillade du det du läste så får du gärna dela det vidare till en vän. Du kan lämna en kommentar här nedanför, och om du vill hålla dig uppdaterad kan du ansluta dig till mitt nyhetsbrev.

All framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson.

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

65,287FansGilla
22,133FöljareFölj
268PrenumeranterPrenumerera
Lotus, omständigheter, ett positivt sinne, albin karlsson, personlig framgång, personlig utveckling, hälsa, välmående, självutveckling, välbefinnande

Att Växa Ur Livets Omständigheter

0
En av världens vackraste blommor anses vara lotusblomman - en blomma som är lik näckrosen, även fast att dem inte är släkt. Lotusen är speciellt prisad i...