Hem Filosofi Tankesätt = Levnadssätt (Passion och Tacksamhet)

Tankesätt = Levnadssätt (Passion och Tacksamhet)

Det är en absolut fantastisk att få bedriva Ett Positivt Sinne. Från att skriva till ett dussintal följare varje dag, till nu när meddelandena når ut till bra mycket fler än så. Ända från start så har det varit en fenomenal upplevelse. Superkul. Speciellt när man får nu åt till underbara människor som du. 🙂

Det var varit lite upp och ner, men intresset har alltid funnits där – intakt och starkt. Så jag är evigt tacksam för att få dela med mig av mina texter, videoklipp och bilder till dig. Min önskan är att budskapen och informationen jag levererar faktiskt berikar din upplevelse på ett eller annat sätt.

Tacksamhet

Åter igen, kan inte säga det för många gånger – jag är oerhört tacksam för att få göra det jag gör här på bloggen, och andra kanaler. Även över att du valt att följa Ett Positivt Sinne.

annons

Jag tror att ens tankesätt, i det stora hela, avgör ens levnadssätt. Att vårt fokus i livet, har en stor påverkan i hur det går för oss. Tacksamhet och uppskattning är något som skapar ett bra fokus – som kan få det att blomma i ens liv. De flesta ser det som så, att man oförväntat känner en ”känsla” av tacksamhet, sen är man tacksam. Men näh! Man kan också vara tacksam, och sedan bli träffad av en känsla av tacksamhet.

Det gäller bara att veta vad det faktiskt är man värdesätter i livet. Har man en stark koppling till allt sådant, så kan den där känslan av tacksamhet lätt bubbla inom en. Vi fastnar ofta i saker som inte är i linje med våra högre värderingar och önskningar – distraktioner, som kanske roar oss – men som sällan frambringar den där känslan av ”syfte”. Så man kan behöva gör det till sin uppgift att motstå distraktioner, och medvetet fokusera på sakerna som betyder något.

Lev ut dina drömmar och passioner

När man lever ut sina passioner, önskningar och drömmar – så kommer man naturligt känna sig tacksam. Man hamnar i sin kraftposition. Jag pratade med en vän igår, och vi pratade lite om något som hon älskar – vilket är dans. Man kan se det i hennes ögon när hon pratar om det.

Gör allt sådant, som placerar den där glimten i ögat och får det att vibrera inombords. Har man fokus på rätt saker; på rätt människor, situationer, och andra ting – så färdas man i en givande riktning i livet.

annons


Gillade du inlägget så få du gärna dela det vidare. Om du vill hålla dig uppdaterad, och få tillgång till mer upplyftande och inspirerande information så kan du skriva in dig på nyhetsbrevet.

All framgång, lycka och kärlek.
Albin Karlsson.

annons

Albinhttps://www.ettpositivtsinne.se
Skriver upplyftande saker.

LÄMNA ETT SVAR

Var snäll och skriv din kommentar här
Skriv ditt namn här

Jag Är Social

44,119FansGilla
15,046FöljareFölj
265PrenumeranterPrenumerera
Vinna, självförtroende, tankesätt, självkänsla, tro, hopp, framgång, personlig framgång, personlig utveckling, självutveckling, hälsa, välmående, mående, lycka, glädje

Övervinna Svårigheter & Vinna Mot Alla Odds

I spel kan man vinna mot alla odds. Du vet i poker så ger man sig inte bara för att man får en dålig...